2015年4月10日星期五

Nytårsaften bryllup

Slår ud, de sorte billige gallakjoler  og blå (eller måske hvid og guld) kjole, der har utvivlsomt overtaget dit newsfeed i de sidste 24 timer begyndte faktisk som en kvindes mor-of-the-bruden kjole. Tilbage i de swingende 60'erne og tidligere i 50'erne skørter og podekviste var almindeligt slidt som en kvinde eller pige undertøj, men i de senere år praksis har fået mindre og mindre. Pop sanger Kylie Minogue blev præsenteret på forsiden af ​​FHM magazine iført en underkjole. Intet ser mere sexet end en flash af Lacy hvid begitning hem kigger under en nederdel.

Det er ikke kun de mænd, der Underkjoler og underskørter meget sexet, fordi rigtig mange kvinder gør også, og sige, at det gør dem til at føle mere feminin og attraktiv iført disse tøj. Genbrugsbutikker er et sted, som folk går til at købe underkjoler og andre får deres onine på websteder som Ebay. Jeg er så glad for, at jeg fandt denne hub, fordi jeg har været meget skuffet over, at kvinder ikke længere bære smutter som undertøj.




Jeg voksede op i 50'erne og 60'erne, når når bar temmelig nylon og blonder trim glider hele tiden, hvor spændende hvis du havde en chance for at se en kvinde iført en af ​​viser under en kjole eller nederdel. Jeg har aldrig båret en slip, men jeg er klar over, hvad de er, som min bedstemor (stadig!) Revser mig for at bære nederdele og kjoler uden dem.

Og jeg elskede det, da jeg så en attraktiv kvinder går forbi med en lille blonde toppet ud fra en slids i hendes kjole eller nederdel. Hun har slidt følgesedler siden hun var teenager i skolen i 70'erne, og det første, jeg bemærkede om hende, når vi først mødte var hendes Lacy hvid begitning kigger fra under hendes sorte nederdel ... åh så sexet !! Vi har været gift nu for næsten 25 år, og i al den tid jeg aldrig har kendt hende bære en nederdel uden slip nedenunder.

Jeg har ikke behov for viagra, når Jackie bærer en smuk halv slip og swirly nederdel ... slip himlen lol !! PS: Shandy, jeg kan ikke finde en e-mail kontakt til dig, men hvis du gerne vil blive præsenteret i interview til denne hjemmeside skal du venligst komme i kontakt, fordi jeg ville elske at have en hub om dig som en slip-model! Så vidt jeg kan huske kvinder, der bar normale lange kjoler og nederdele var langt mere tilbøjelige til at bære glider så godt. Da jeg var dreng, den 'overgang' fra lille pige til stor pige var præget af en længere kjole med en slip. Og som en dreng var jeg altid på udkig efter at Lacy flash forneden af ​​en kjole.

没有评论:

发表评论